Ximo Huguet
Ximo HuguetAlcalde de Onda

Onda

VII Trofeo Castillo de Onda

Un any més Onda tindrà el plaer de comptar amb el Trofeu Víctor Cabedo, trofeu que arriba a la seua sisena edició i que reuneix els millors equips ciclistes en categoria júnior. En nom de l’Ajuntament d’Onda, vull transmetre la màxima voluntat de col·laboració en aquest esdeveniment esportiu de primer rang que suposa un impuls per fomentar Onda com a ‘Ciutat Saludable’.

L’Ajuntament d’Onda té com a objectiu la promoció esportiva entre els diferents sectors de la població amb la finalitat de millorar la salut física dels ciutadans i aconseguir educar a través de l’esport. Per això, posem a disposició dels veïns un ampli programa d’activitats en el qual un dels pilars bàsics és la promoció de l’esport entre els joves. No hi ha dubte que la celebració del Trofeu Víctor Cabedo fa que s’impulse i consolide aquesta marca de ciutat.

Vull expressar el meu agraïment a tots el que feu possible aquesta cursa, i reconèixer especialment l’esforç de José Cabedo i tot el seu equip pel treball diari que realitzeu en pro del ciclisme base i en l’organització d’aquesta prova. I com no, el record del jove Víctor.

Aprofite també per donar la benvinguda a Onda als corredors, aficionats i familiars que durant l’etapa que transcorre per la nostra localitat, el VIè Trofeu Castell d’Onda, podran visitar la nostra ciutat i conèixer el nostre patrimoni cultural.

Desitge a tots molta sort i que la vostra estada a Onda siga una experiència memorable.

Ximo Huguet
Alcalde de Onda