José Benlloch
José BenllochAlcalde de Vila-real

Vila-real

VI Gran Premi CRE Trofeu Víctor Cabedo

XII Memorial Joan Bautista Llorens

Novament, com a alcalde de Vila-real, tinc l’oportunitat d’adreçar-vos a tots vosaltres, amants del ciclisme, esportistes professionals, veterans, amateurs i també aficionats, unes paraules amb motiu de la celebració a la nostra ciutat de dues proves, que s’han convertit en referents en el calendari anual de cites esportives a la localitat, el XII Memorial Joan Baptista Llorens, inici de la Copa d’Espanya de ciclisme júnior, organitzada pel Club Ciclista Campió Llorens, i el VI Gran Premi Contrarellotge per Equips Víctor Cabedo, dirigida pel Club Ciclista Vila-real.

La nostra ciutat, sota la marca Ciutat de la Salut i de l’Esport, se n’orgulleix de poder ser l’escenari de proves tan importants i de reconegut prestigi com són aquestes i que, durant els pròxims 11 i 17 de març de 2018, portaran a molts ciclistes a recórrer, sobre dues rodes, els carrers de la nostra ciutat, amb la il·lusió d’obtenir bones puntuacions i també, per què no, de poder ser els primers a creuar la meta i pujar al pòdium.

La nostra ciutat i la nostra província han vist créixer el nombre de ciclistes, professionals i aficionats i la seua passió per aquest esport es veu dia rere dia, amb carrers i carreteres plenes de ciclistes que fan de la seua afició i la seua passió una forma de viure. Per això, aquestes proves són cada any un sentit homenatge i reconeixement a dos ciclistes que van abanderar el nom de la nostra ciutat i la nostra província, Joan Baptista Llorens i Víctor Cabedo. Homenatge que es fa extensiu a tots aquells que, lamentablement, han perdut la vida sobre les dues rodes en accidents i que, amb més consciència ciutadana, de segur es podrien haver evitat. Per això, fem des d’ací una crida a la conscienciació de tots, conductors i ciclistes, perquè puguem conviure a les carreteres sense posar en perill cap vida més.

Només em resta per a acomiadar-me, en nom de la corporació municipal de l’Ajuntament de Vila-real, agrair i reconéixer el treball que el Club Ciclista Campió Llorens i el Club Ciclista Vila-real, com a organitzadors d’ambdues proves, porten a terme i fan possible que aquestes competicions siguen tot un èxit. Teniu el nostre suport i col·laboració, i esperem seguir per molts anys treballant junts perquè Vila-real, Ciutat de la Salut i de l’Esport, continue sent tot un referent esportiu en el món del ciclisme.

José Benlloch Fernández
Alcalde de Vila-real